Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Babalar için sağlıklı hediyeler

'Babalara hediye almak çok zor' derler. Hem zor olmasın, hem de sağlıklı ve faydalı olsun istedim ve size Babalar Günü için birkaç öneri hazırladım:
Babanızı teknoloji ile sevindirebilirsiniz.
En iyi aygıtı kullanmaktan hoşlanan babalar, kablolarla uğraşamaz! AirPods, babanızın hareket halindeyken favori müziklerini dinlemesi veya yoldayken konferans görüşmeleri yapması için ideal. Apple Watch'un çok sayıda kayış seçeneğiyle de babanız; saatinin ve ayakkabısının rengini eşleştirebilir.
Babasının cildini düşünenler ona altı ağaç özünün etkisiyle zenginleşen Nuxe Men serisini hediye edebilir.
Bu ürün, babanızın cildini hem yumuşatacak, hem de onaracak.
Stresli babalara ise verilecek en güzel hediye masajdır. Örneğin Sofa Hotel içindeki GreenSpa'nın, zihnen ve bedenen rahatlamak isteyen babalara özel masaj seçenekleri var.
Babasının dişlerini düşünenler için de bir önerim var. Tanfer Health&Aesthetic'in kampanyası dahilinde sağlıklı hediye paketleri yüzde 20 indirimli. Bu pakette; diş temizliği ve beyazlatmadan gençleştirici cilt bakımına kadar birçok seçenek var.
Doğal kozmetik markası L'Occitane, Babalar Günü'nü tüm erkek ürünlerinde yüzde 15 indirim ile kutluyormuş; kaçırmamak gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA